Home » » To(m)cat

To(m)cat




"Des, itu geura tingali aya TOMCAT!"
"Jorang siah ngomong teh!" Sekdes nyentak.
"Sia nu otakna kudu dibebeskeun ka mesin cuci! Ngeres pisan pikiran teh, nya," Tukang Padung malik nyorongot.
"Lah, da sieun ku tomcat teh kumeh aya M-an!" ceuk Sekdes bari nginum susu murni.

Bagikeun postingan ieu :

Entri Paling Populer

Banyolan Sunda
 
Support : Profil BS | Kontak Banyolan Sunda
Copyright © 2009. Banyolan Sunda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger