Home » » To(m)cat

To(m)cat




"Des, itu geura tingali aya TOMCAT!"
"Jorang siah ngomong teh!" Sekdes nyentak.
"Sia nu otakna kudu dibebeskeun ka mesin cuci! Ngeres pisan pikiran teh, nya," Tukang Padung malik nyorongot.
"Lah, da sieun ku tomcat teh kumeh aya M-an!" ceuk Sekdes bari nginum susu murni.


=============================================================== Parantos medal Majalah humor basa Sunda "Banyolan Sunda" pangaos Rp. 25.000.- tiasa digaleuh langsung di kios Mitra Baraya, alamat: Pasar Modern Batununggal (PMB) Los D 18 - 02, Bandung. Buka unggal dinten ti tabuh 10.00 -16.00 WIB. Pesenan online ka SMS/WhatsApp: 0896 7110 2034 BlackBerry Messenger: 76B0DB73. Majalah dikintun via JNE (teu acan kalebet ongkos kintun).
Bagikeun postingan ieu :

Entri Populer

 
Support : Profil BS | Kontak Banyolan Sunda
Copyright © 2009. Banyolan Sunda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger