Home » » Teu Sabar!

Teu Sabar!



Bulan puasa, di hiji studio radio pas jam 3 sore, nu keur nyiarkeun acara kawih Sunda. Teu lila aya telepon asup ti pamiarsa.
Penyiar: "Hallo, sareng saha ieu?"
Ujang: "Sareng Ujang, ti Ujungberung. Kang request lah."
Penyiar : "Hoyong request naon?"
Ujang : "Hoyong pangmuterkeun adan Maghrib, Kang. Kintun salam kanggo bujang lapuk di Gedebage, Mang Iwan di Cililin, Kang Wira di Lembang, Kang Fahri di Banjaran, sareng Neng Elly di Cikadut!"
Penyiar: ????

(Kintunan Kang Toto Ichwanto, baraya group Facebook Banyolan Sunda)
Bagikeun postingan ieu :

Entri Populer

 
Support : Profil BS | Kontak Banyolan Sunda
Copyright © 2009. Banyolan Sunda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger