Home » » Acara Pentas Tembang Sunda "Hariring" (TVRI Jabar)

Acara Pentas Tembang Sunda "Hariring" (TVRI Jabar)



Acara pentas lagu Sunda "Hariring" di TVRI Jawa Barat
Tayang unggal dinten Salasa tabuh 18.00 WIB


Foto jepretan Kang Irfan Arifuddin

Acara "Hariring" di TVRI Jabar, sanes mung dieusi ku penyanyi anu tos gaduh albeum rékaman, anu teu acan gaduh albeum rekaman oge tiasa ngeusian acara ieu. Saratna: tiasa nganyanyikeun lagu sunda sacara langsung (live). Kanggo katerangan salajengna mangga hubungi wae Koordinator Pangeusi Acara: Doddy BR di nomer telepon 081802002238. Host: Nining Meida & Encep Suryana

Fans Page Facebook:
Hariring TVRI-Jabar

Info Website:

www.hariring-tvri.blogspot.com
Bagikeun postingan ieu :

Entri Paling Populer

Banyolan Sunda
 
Support : Profil BS | Kontak Banyolan Sunda
Copyright © 2009. Banyolan Sunda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger